Потврда регистрације

Молимо Вас да ово пажљиво прочитате:

Ми ценимо вашу приватност и у томе се трудимо да пратимо праксу западних земаља. Сви подаци су смештени у базу података Где-је-ко Фондације ЕТФ БАФА и биће третирани пажљиво и за добро фондације и факултета.

Подаци се користе за пун опсег алумни активности, укључујући дистрибуцију факултетских публикација, промоцију добротворних приредби и услуга доступних алумнијима, обавештавање о алумни догађајима и програмима који укључују академске и административне групе.

Подаци могу такође бити употребљени у програмима за прикупљање средстава, који могу укључити и елементе директног маркетинга од стране факултета.

Подаци неће бити прослеђени спољним комерцијалним организацијама.

При давању својих података овде, ви се слажете са обрадом ваших личих података на начин описан горе.

У сваком тренутку, ви имате права да приговорите у вези коришћења ваших података за било коју или све горње намене. Да би сте то урадили, или да уклоните своје име из базе података, молимо вас да информишете секретара алумнија, уз употребу било ког начина описаног у пасусу.

Лична изјава:
Разумем да ће моја адреса и личне информације које дам овде бити ускладиштене и употребљене само за потребе ЕТФ и ЕТФ БАФА, и задовољан/а сам да под тим условима дам горње информације Факултету и Фонду.

  Одустајем

Питања и контакт:

Ако имате икаква питања или захтев у вези формулара и његовог садржаја, или коришћења ваших информација, молим Вас контактирајте секретаријат Фондације: Алумни контакт.